setting

PR0$aCKSBLoG$: ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus adalah salah satu program antivirus yang paling mudah untuk digunakan. Malah, dalam ujian bebas yang dijalankan oleh AV-Test, ia mendapat skor 83 peratus dalam ujian Kebolehgunaan AV-Test untuk Windows 7. Di samping mendapat pengiktirafan AV-Test Certified, perisian antivirus ini juga telah mengumpul data di Buletin Virus 100, ICSA Labs dan West Coast Labs Checkpoint.

Pengguna tidak mempunyai masalah mengemudi program ini. Terdapat default program untuk beginner. Manakala mod advance mempunyai fungsi yang lebih berguna berbanding mod standard. Dengan report, table dan logging yang amat sesuai dengan tetapan semua tugas-tugas yang mudah. Ia boleh berfungsi tanpa memerlukan pemahaman yang tinggi tentang antivirus.

Tambahan pula, terdapat juga shortcut key pada papan kekunci untuk navigasi yang mudah. Bagi pengguna komputer riba,  memberikan perlindungan tanpa memakan bateri komputer riba anda.

Dan yang paling best, ESET NOD32 Antivirus disertakan fungsi untuk membuat bootable disk (atau USB) dalam kes kecemasan.

Bagi yang berminat, boleh mencubanya atau membelinya di sini atau klik image di bawah:

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution