setting

PR0$aCKSBLoG$: Selama Tahun Baru 2012

Selama Tahun Baru 2012


Selamat Ulang tahun 2012 Di Ucapkan kepada sahabat sekalian. Bagaimana sambutan tahun baru korang???Meriah tak??Ke selamber dak jerk...Pesanan admin agar korang tak masuk toilet atau tido la sebelum 12.59 malam 31hb semalam. Kalau tak. Keluar tahun depan kan???

Setelah sekian lama berdiam diri dengan blog. Insyallah kali ini admin akan mula aktif kembali...tapi mungkin dalam 2 3 minggu ini. Insyallah dalam bulan 2 nanti. Memandangkan sekarang ni admin agak buzy dengan study dan exam. Apa-apa pun, dalam masa yang singkat ni, aku akan update dan susun semula links-links dan kategori-kategori yang broken seperti mana yang telah ditetapkan dalam design. Mungkin disebabkan terlalu fokus kepada website design, aku baru perasan yang blog ini, banyak yang ketinggalan. Apa-apa pun, kita tunggu dan lihat sajalah apa yang akan di tahun baru ni.

Memandangkan sekarang ini, aku masih buzy dengan study week, aku rasa sampai sini sahajalah bebelan aku, selaku admin, just want to say happy new year, semoga tahun ini menjadi lebih baik daripada tahun hadapan.

Guud Luck!!!!!

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution