setting

PR0$aCKSBLoG$: Apa itu PPVRip?

Apa itu PPVRip?

Kepada movie download maniac, korang mesti perasan ada version Rip baru yang diperkenalkan di kalangan movie-movie uploader. Antara yang terbaru adalah PPVRip yang mana diperkenalkan oleh P2P Release Groups. Kebiasaannya sumber PPVRip adalah Television Screen yang mana direkodkan melalui PVR atau DVD Recorder. PPVRip biasanya tak banyak beza dengan VHS-Screener yang mana mereka menggunakan konsep VHS/TV Full Screen resolutionapabila direkodkan daripada sumber asal.

Apa itu PPV???Sebenarnya PPVRips adalah shortform daripada Pay-Per-View videos. Rasanya bagi mereka yang sudah memiliki Astro Beyond mesti dah paham konsepnya kan?? 

PPVRips dikatakan berasal daripada Pay-Per-View sources, tapi apa yang menariknya adalah kesemua yang di hasilkan kebanyakannya adalah daripada movies yang terbaru yang mana masih belum di siarkan ke Screener atau DVD. Dari mana datangnye sumber asal benda ini sebenarnya??Macam mana ianya boleh dihasilkan mendahului sumber-sumber lain??Yang itu jawapannya masih belum pasti. Al-maklumlah dunia cyber sekarang. Kan???Apa-apa pun yang pasti, kebiasaanya ia menyediakan sesuatu yang sentiasa terbaru yang mana hanya baru disiarkan di theater dan sumber pertama ianya dihasilkan.

Buat masa ini, PPVRips antara yang paling hangat di kalangan kita sekarang memandangkan ianya antara media paling berkualiti yang terpantas di peroleh buat masa ini.

Jadi, bagi mereka yang ingin mendownload media/video terbaru, korang boleh cubalah mendownload yang PPVRips untuk lihat perbezaannya.^_^

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution