setting

PR0$aCKSBLoG$: EaseUS® Partition Master 9.0

EaseUS® Partition Master 9.0

Bahasa  | English
Ok, memandangkan beberapa hari sebelum ini ada request untuk mempromosikan satu software daripada seseorang melalui email. So, setelah meneliti maklumat-maklumat yang diberi, boleh dikatakan ianya antara software yang berguna untuk dikongsi. Kepada mereka-mereka yang berminat untuk menawarkan iklan atau produk-produk juga boleh lah request di sini.


Ok software untuk dikongsi kali ini EaseUS® Partition Master 9.0. Ianya merupakan salah satu software yang hampir sama dengan Partition Magic dimana berkonsepkan ALL-IN-ONE partition solution dan disk management utility yang mana membolehkan korang extend partition system drive, mengurangkan masalah low disk space, dan dapat menguruskan masalah disk space pada MBR dan GUID partition table(GPT) khasnya untuk Windows. 
Antara function lain yang dibawa bersama adalah: Partition Manager, Disk & Partition Copy Wizard dan Partition Recovery Wizard. Apa yang lebih menarik, korang boleh create bootable CD/DVD jika korang menghadapi system boot failure.


Buat masa ini ianya ada dalam 3 edisi: Home Edition (free), Proffesional Edition dan Server Edition. Untuk Maklumat lebih lanjut. Korang boleh lah lawati laman web official nye di sini.


Bagi mereka yang berminat untuk mendownload yang free version punye, korang bolehlah mendownloadnya di links di bawah.

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution