setting

PR0$aCKSBLoG$: Jom Join CHURP2 DaN BuaT DuiT

Jom Join CHURP2 DaN BuaT DuiT





Korang berminat nak buat duit dengan cara mudah x???Kalau korang berminat, jom la join CHURP2. Sekarang ni media pengiklanan nie da makin mendapat sambutan. Apa kata korang try2 berjinak dengan media pengiklanan nie.






APA ITU CHURPCHURP??
Korang pernah dengar tak churp2??kalau x pun...korang pernah dengar tak nuffnang???Churp2 adalah salah satu media pengiklanan dibawah nuffnang dimana korang diberi peluang untuk menyiarkan iklan yang diberikan kepada anda. Lebih kurang sama dengan nuffnang, cuba bezanya, korang yang diberi peluang untuk menyiarkan iklan tersebut dimana-mana medium yang korang ada seperti facebook, yahoo mail, yahoo messenger, MSN, gmail, hotmail, blog, wordpress, website dan banyak lagi bergantung kepada kretivtiy anda. Seperti nuffnang, tiap iklan yang di klik, korang akan mendapat habuannye. So, apa tunggu lagi. Jom r join sekaki and try skali dengan klik links di bawah.


CARA UNTUK TERLIBAT

  1. Klik di sini dan daftar. Korang boleh berdaftar dengan cara create akaun baru ataupun melalui facebook(kalau tak silap.
  2. Selepas korang mendaftar dan mengesahkan korangnye akaun dalam korangnye mail korang boleh la mula tengok iklan yang telah ditawarkan kepada korang.
  3. Korang boleh mula mengiklankan iklan yang telah di berikan kepada anda.
  4. Korang akan dapat habuan melalui setiap iklan yang korang siarkan pada mana2 medium yang di klik
  5. Mudah kn???So, enjoy.....

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution