setting

PR0$aCKSBLoG$: Plants vs. Zombies_PRo$aCKs

Plants vs. Zombies_PRo$aCKs

Setelah sekian lama memBUZYkan diri dengan sesi pembelajaran yang baru+idea2 baru yang dicedok di beberapa program yang aku sertai sebelum bermula semesta nie+melayan kerenah insan tersayang di awal tahun ni...baru la bersempatan mencuri-curi masa untuk mengepost blog.


Kali nie aku nak post game yang agak lama tersimpan dalam aku nye server. Game nie dah lama dah famous dan dah lama da di upload...tapi terlupa untuk dipost memandangkan terlalu banyak idea2 y tumbuh bagai cendawan dikepala nie. Aku teringat balik game nie pun sebab aku lihat ada yang main semasa aku pergi program di Janda Baik hari tu. 


So..untuk tau lebih lanjut korang layan r.....ZaaSSS.....^_^


Plant vs Zombies


Review
Zombi sedang merayap di perumahan korang. Taman korang la antara barisan pertahanan terakhir untuk melawan zombi yang makan otak ni. Diowang akan sebut "ooooTaaaaKKKK(dalam BI r). Korang diberikan tanaman yang cukup ajaib dimana korang boleh gunakan untuk meLESING zombi2 kampung pisang tu. Dengan menggunakan tanaman yang ada...Korang leyh pertahankan rumah korang daripada dimasuki zombi2 nie...So..Rancangla strategi leklok untuk menyelamatkan kepala HOTAK anda dari dimakan sebelum si ZOMBA ni angkat GENG datang menyerang. Huhuhu.....




Trailer








Download Links
Ziddu Links

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution