setting

PR0$aCKSBLoG$: KaMeN RiDeR W COMPLETE_PRo$aCKs

KaMeN RiDeR W COMPLETE_PRo$aCKs

Kali nie baru berkesempatan untuk post citer...memandangkan aku nie boleh kata peminat kamen rider..so, tak salah kalau aku kongiskan sedikit sebanyak tentang citer ni. Kenapa aku minat kamen rider?semuanya start dengan citer kamen rider kabuuto y "COOL". hehehehe..Tapi citer kamen rider lain sekadar rentetan daripada minat citer tu je r+permintaan daripada adik aku. So aku download r. Setakat nie dalam koleksi aku cuma ada Kamen rider HiBiKi, 555, Kabuto, Decade, W dan yang baru habis tengok kamen rider RYuKi. Tu jerk...Dan setakat nie hanya kamen rider Decade dan W je yang sempat di upload. Y laen tunggu nanti ada masa la kot. Kalau ada permintaan. Kalau ada sape2 yang ada kamen rider Agito n sudi berkongsi. Aku amat menghargainye...huhuhu...^_^




Kali nie aku ingin share tentang kamen rider W. So kite kalau yang berminat tu leyh r download. Pe2 un...LayannnzzzzZZZZ.....




KAMEN RIDER W





SINOPSIS
Citer nie mengisahkan tentang seorang detective in trainig-Shoutaro dan manusia eksperimen-Phiippe dimana citer ni bermula dengan Shoutaro yang bengap ikut taiko die untuk selamatkan budak dalam balang-Philippe. Dalam masa tu, kebengapan Shotaro menyebabkan taiko detektifnya terkorban dan si Shoutaro ni ambik keputusan untuk menyambung kerja taikonya dan menjaga Philippe yang mana merupakan orang yang special yang menjandikan si Shotaro ni kamen rider dengan menggabungkan tubuhnya dengan Philippe.


Dengan bantuan Philippe yang mempunyai Worldwide Knowledge Acces seperti internet, Shoutaro meneruskan kerja-kerja penyiasatan di bandar Fuuto yang merupakan bandar yang paling maju dan aman. Ada hero, ada r penjahatnye kan???So dalam pada tu ada golongan yang menjual Gaia Memory yang menukarkan manusia menjadi manusia istimewa-Dopant yang kononnya dapat membantu mencapai hasrat yang diinginkan manusia. Gaia Memory ni berasal dari syarikat besar yang merupakan syarikat yang menjalankan ujikaji terhadap Philippe. 


So, dalam proses si Shoutaro dan Philippe ni menjaga keamanan bandar Fuuto dan menyiasat dalang Gaia Memory. Dalang Gaia memori nie pula cuba mendapatkan kembali Philippe kerena mereka merupakan ahli keluarga Philippe.


TRAILER






DOWNLOAD LINKS
episode 01: part1, part2, part3

episode 02: part1part2part3
episode 03: part1part2part3
episode 04: part1part2part3
episode 05: part1part2part3
episode 06: part1part2part3
episode 07: part1part2part3
episode 08: part1part2part3, part4
episode 09: part1part2part3
episode 10: part1part2part3
episode 11: part1part2part3, part4
episode 12: part1part2part3
episode 13: part1part2part3
episode 14: part1part2part3
episode 15: part1part2part3
episode 16: part1part2part3
episode 17: part1part2part3
episode 18: part1part2part3
episode 19: part1part2part3
episode 20: part1part2part3
episode 21: part1part2part3
episode 22: part1part2part3
episode 23: part1part2part3
episode 24: part1part2part3
episode 25: part1part2part3
episode 26: part1part2part3
episode 27: part1part2part3
episode 28: part1part2part3
episode 29: part1part2part3
episode 30: part1part2part3
episode 31: part1part2part3
episode 32: part1part2part3
episode 33: part1part2part3
episode 34: part1part2part3
episode 35: part1part2part3
episode 36: part1part2part3
episode 37: part1part2part3
episode 38: part1, part2, part3, megaupload, sendspace
episode 39: part1part2part3
episode 40: part1part2part3
episode 41: part1part2part3
episode 42: part1part2part3
episode 43: part1part2part3
episode 44: part1part2part3
episode 45: part1part2part3
episode 48: part1part2part3
episode 49: part1part2part3


TROUBLESHOOT
Kalau ada ape2 masalah bolehla sent komen dibawah atau melalui my konctactr
Kalau koran lebih prefer untuk beli dvd yang da siap, boleh hubungi saya dengan klik di sini


Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution