setting

PR0$aCKSBLoG$: iKLaN@PRo$aCKsBLoG$

iKLaN@PRo$aCKsBLoG$

Kepada mereka yang berminat untuk menyiarkan iklan anda blog ini. Anda boleh la berbuat demikian dengan menghubungi saya melalui kontactr atau melalui website sementara saya di http://www.wix.com/prosacks/hayat_mell. Korang juga boleh menghubingi saya melalui ruangan di bawah atau terus mesej kepada saya melalui no. phone 0174024686.


Antara pakej pengiklanan yang ditawarkan adalah:-


1. Pay per post

Iklan ini hanya untuk sesiapa yang ingin mempromosikan produk, blog ataupun laman web anda sendiri dengan dengan syarat; 
Maksimum 5 direct link, panjang artikel tidak melebihi 350 patah perkataan dan dikarang sendiri oleh anda. Saya hanya akan edit bahagian tertentu untuk memastikan artikel tersebut mengikut syarat² yang ditetapkan .Kelebihannya untuk anda kat sini, anda boleh tulis apa² sahaja yang anda suka selagi ianya tak melanggar syarat ² yang ditetapkan. Post ini akan terus kekal sampai bila-bila selagi blog ini masaih wujud.


HARGA: RM 25.00 PER POST




2. Banner saiz 468 x 60

Buat masa ni, hanya menawarkan 2 unit sahaja yang ditawarkan. Dimana ianya dipaparkan di bahagian atas sebelah kanan blog ini bersebelahan dengan tajuk blog. Berbaloi kan???

HARGA: RM 35.00 - SEBULAN
RM 50.00 – DUA BULAN





3. Banner Saiz 125×125

Banner 125x125 pixel ini dibuka sebanyak 6 x 2=12 unit buat masa ini. Dimana dalam satu kotak iklan, boleh disiarkan 2 iklan pada masa yang berlainan. Jadi sila hubungi saya terlebih dahulu untuk memahami dengan lebih lanjut. Siapa yang hubungi saya dahulu, tersebut akan berada diatas sekali.




HARGA: RM 15.00 - SEBULAN/KOTAK/SEPARUH MASA
RM 25.00 - DUA BULAN/KOTAK/SEPARUH MASA
RM25.00 - SEBULAN/KOTAK/SEPENUH MASA
RM40.00 - DUA BULAN/KOTAK/SEPENUH MASA



4. Banner 728×90

Banner 728x90 pixel ini berada kat atas sekali selepas 
tab menu. Tempat yang kebanyakan orang inginkan.kan??Kat sini hanya ada 1-3 unit sahaja ruang yang disediakan memandangkan kalau benda ini berlebihan akan mengganggu design blog yang sedia ada sekarang.




HARGA: RM 50.00 - SEBULAN
RM 90.00 – DUA BULAN







Syarat² yang telah ditetapkan :
Boleh mengiklan apa sahaja kecuali yang berunsur lucah, perkauman, isu sensitif, dan program² scam.
Checklist yang perlu anda buat sebelum mengiklan kat sini:
• Banner sendiri
• Link ke tempat yang anda nak tujukan.
• Artikel anda dah siap (bagi iklan pay per post).
• Sila sertakan nama, email dan no telefon.
• Bank in dalam akaun dibawah;

MAYBANK – 153056195235 (MUHAMAD ILI NURHAYAT)
Email – hayat_mell@yahoo.com

• Semasa membuat pembayaran ONLINE, sila masukkan email diatas untuk pengesahan.
• Bagi yang terlupa nak masukkan email tadi, anda juga boleh copy paste detail pembayaran dan email kat saya.



PERHATIAN

 Setelah bayaran dibuat. SMS nama dan pakej yang dibeli ke 0174024686 dan banner anda akan diaktifkan dalam masa 24jam(jika tiada sebarang gangguan)

Kesemua bayaran dalah muktamad. Tidak akan ada REFUND dalam apa jua isu setelah pembayaran dibuat.
Sila hantar banner anda dan banner url anda melalui 
kontactr atau email saya atau melalui contact form di bawah. Sebarang pertanyaan juga boleh diajukan melalui contact di atas.





CONTACT ME
hayat_mell@yahoo.com" 
method="post" enctype="text/plain">



Name:
Email:
Comment:
reset" name="reset" value="Reset">

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution