setting

PR0$aCKSBLoG$: Club Paradise_PRo$aCKs

Club Paradise_PRo$aCKs

Sebelum pada nie ada permintaan untuk masukkan game yang seperti nie...Tapi memandangkan agak busy sampai tak sempat nak post..Sebagai ganti..aku try masukkan antara game yang latest untuk jenis game macam nie. Aku pun tak sempat try main lagi game ni. Korang leyh try r main lu dan bagi feed back nanti. Game ni diterbitkan pada 20 Dec 2010. Tak sampai sebulan lagi. Tak tau la da sampai malaysia ke belum. Apa2 pun korang layan r...ZaaASSSSSss


Club Paradise_PRo$aCKs



ReVieW
Game ni menginginkan kite membantu bisnessman baru untuk mulakan bisnes baru, untuk menjadi club nye sebagai club yang berjaya.(so kepada mereka2 yang mengikuti KAKS boleh try r belajar jadi bisnessman dengan try game nie..huhu). So dalam game ni, korang rancang r leklok korang nye bisnes untuk menjadi usahawan CLUBBING yang berjaya..




Download LiNKS
Ziddu links




Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution