setting

PR0$aCKSBLoG$: PES2011_ReLoaDeD_Pro$aCKS

PES2011_ReLoaDeD_Pro$aCKS




Kali ni kita berkongsi tentang satu game yang agak famous dikalangan lelaki(perempuan ada gak kot..hehe)...Game ni dah lebih sebulan da di releaskan dan aku pun dah lebeyh 3minggu da upload file nie...tapi memandangkan agak busy kebelakangan ni dengan final week class and assignment...sekarang baru berperluang untuk updatekan dan post benda ni...so kite berkongsi je la walau agak lambat pun..heheh


____________________________________________________________________________



REVIEW
Bagi peminat game yang pernah bermain permainan Pro Evolution Soccer atau dengan nama singkatan yang famousnya PES 2011 yang juga dikenali sebagai World Soccer: Winning Eleven di Asia telah meRELEASEkan gamenya untuk sesi 2011 secara rasminya. Game yang diterbitkan oleh Konami dengan bantuan pengeluaran dari Blue Sky Tean telah di lancarkan secara rasminya pada 9 Februari 2010 sebagai Demo dan telah dikeluarkan dalam PlayStation 3, PC dan Xbox 360 dalam complete version pada tarikh 30 September 2010 di Eropah, 8 Oktober 2010 di England, dengan versi Wii, PlayStation 2 , dan PlayStation Portable dan mula berleluasa dalam bulan Oktober hingga November.

Apa yang menarik kali ini, UEFA Liga Champions dan UEFA Europa League akan memaparkan dalam permainan, dan untuk pertama kalinya dalam siri, CONMEBOL's Copa Libertadores dan UEFA Super Cup akan sepenuhnya berlesen. Dengan beberapa pembaharuan lain yang berlainan daripada versi sebelumnya^_^.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang game nie...Kite lihat trailer dibawah...huhu^_^

video


Kepada mereka-mereka yang berminat, boleh lah mendownloadnya di links di bawah...

all in all, enjoy....layannnzzzz......^_^





SYSTEM REQUIREMENT
minimum
OS:windows XP/vista/7
Processor: intel pentium IV dan ke atas
Memory: 1GB
Graphic: 128MB dan ke atas
HD space: 8GB free


CARA NAK INSTALL
1. Download dan unrar file
2. Burn file tersebut kedalam dvd atau extract.
3. Install dan masukkan serial key.
4. Jika tak dapat main, copu crack.
5. Enjoy.



passwords: prosacks

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution