setting

PR0$aCKSBLoG$: DaRKSiDeRS_PRoSaCKS complete

DaRKSiDeRS_PRoSaCKS complete




DaRKSiDeRS_PRoSaCKS complete
Kali nie aku nak berkongsi sedikit games baru yang di download "DaRKSiDeR"....Game yang mengisahkan tentang horsemen "WAR" yang pada asalnye dibangkitkan utk membawa kiamat tetapi secara tidak sengaja dibangkitkan yang menyebabkan huru hara di bumi(menyebabkan pertarungan antara syurga dan neraka sampai ke bumi)...Malangnye dalam huru hara tu, die terkorban(mungkin sbb gah mamai baru dibangkitkan..sian tol...guardian y terkuat kononnye penjaga keamanan antara syurga dan pun leyh mati)...Selepas 100thn di neraka...dibangkitkan semula dan dipersalahkan kerana menyebabkan huru hara tersebut...So, hero nie dengan beraninya mengatakan yang die tak bersalah dan ingin kembali semula ke bumi untuk mencari dan memperbaiki apa y salah walaupun terpaksa menerima syarat2 y x sepatutnya....

So...cerita ni pun bermula....dimana die pihak y bukan dari syurga dan neraka..dengan tenaga dan kuasa y terbatas..dengan beban y dipersalahkan kerana menghancurkan dunia...menapak kembali di bumi y telah 100thn dikuasai kegelapan....

Untuk Lebeyh lanjut...kite tgk triller die.....kalau ada yang berminat...leyh r beli download melalui links di bawah....jika ada sebarang masalah leyh r postkan komen atau hubungi melalui http://kontactr.com/user/hayat_mell...klw xpun...leyh je datang bilik aku....kite kira mudah2...huhu^_^....Pe2 Pun...LaYaNzzz.......
video

video

Darksiders Minimum System Requirements

  • OS: Windows XP SP3, Vista SP1, Windows 7
  • Processor: AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4Ghz, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processor
  • Memory: 1GB RAM (Windows XP), 2GB RAM (Vista / Windows 7)
  • Graphics: ATI Radeon X1900 or NVIDIA GeForce 8800/GeForce GT220 with 256MB of Video RAM
  • DirectX®: DirectX 9.0c
  • Hard Drive: 12GB free hard drive space
  • Sound: DirectX 9.0C compatible sound card

Darksiders Recommended System Requirements

  • OS: Windows XP SP3, Vista SP1, Windows 7
  • Processor: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz
  • Memory: 2GB RAM (Windows XP), 3GB RAM (Vista / Windows 7)
  • Graphics: ATI Radeon HD 3870 or NVIDIA GeForce GTS 240 with 256MB of Video RAM
  • DirectX®: DirectX 9.0c
  • Hard Drive: 12GB free hard drive space
  • Sound: DirectX 9.0C compatible sound card


DoWNLoaD LiNKS

password:prosacks

HoW to INSTaLL

1. download and burn to disk

2. run the disk and click on "setup" icon as shown below.















3. click on the button below.



















4. click on the next button if you wish to continue or browse to set the location














5. click the icon as shown in figure















6. install....wait...and enjoy














Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution