setting

PR0$aCKSBLoG$: PeS2010 FiFa WoRLD CuP 2010 eDiTioN

PeS2010 FiFa WoRLD CuP 2010 eDiTioN


PeS2010 FiFa WoRLD CuP 2010 eDiTioN

Setelah sekian lama patch ni diperkenalkan...aku pun mengambil keputusan untuk sharekan benda yang agak lama ni memandangkan ada permintaan yang menginginkan petch ni...maaf ar agak mengambil masa untuk dipostkan memandaangkan pada mulanya ingin uploadkan file ni..tetapi memandangkan saiznya agak besar dan memakan masa yang agak lama...So, pk bunya pk..last2 ambik kepututsan untuk kongsi links je ar memandangkan links y didownload masih ada dan masih boleh digunakan setakat ini....

Apa2 pun....boys and girls...layanzzzzzzzzz


____________________________________________________________________


FEATURES & UPDATES
========================
- Transfers
- Real player names (including name and surname).
- 316 + real teams
- Leagues EPL, Coca Cola Championship Bundesliga, Ligue 1, Serie A, LFP, Brazilian League, Eredivisie
- Stadiums, faces, forms, new teams and players, etc.
- The third form of some clubs (activated by pressing 1 or 2 during the selection form)
- World Cup Music (Music)
- World Cup Video by Xavier (intro)
- World Cup teams (Algeria and New Zealand included)
- World Cup Group (start game with fwc2010plus.exe, start a new World Cup and enjoy!
- World Cup Stadiums
- Bootpack HQ by Shun (High Quality pac boots)
- Ballspack HQ by Shun (High Quality bags balls)
- New version KitServer
- The latest version of PES 2010 Plus (analog kitserver, needed for World Cup)
- HD flags by Arsenal4Life (HD flags)

Cara NaK inSTaLL
1. download file links
2. join the file using HJsplit.(kalau xde. cari ar dalam blog ni dan download...taip HJ split kat search in this blog)
3.extract file dengan menggunakan 7zip atau winrar
4. install
5. that's all folks ^_^

DowNLoaD LiNKS

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution