setting

PR0$aCKSBLoG$: Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition

Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition

Mlm ni aku nk post tentang satu game y ak download disebabkan ak nye laptop xdapat support game y ter latest skrg(DEVIL MAY CRY 4).so aku main y version sblmnye je r...Devil MAY CRY3 SE...

APe2 pn ak still x main habis lagi...adik aku y dah habiskan Dante version spnjang die duk kt KL ngan aku seminggu ni(3hari je dah habis main..tapi pakai cheats r.hahahaha)


Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition

Selepas setahun Capcom menerbitkan Devil May Cry 3 selaku antara game action y terbaik pada masa tu(2006). Capcom menrbitkan "Special Edition" re-release Devil May CRy3.

Kali ni ia merangkumi jalan cerita dgn lbh terperinci dan meliputi keseluruhan permainan. Devil May Cry 3 adalah game y melibatkan ketangkasan, cabaran, grafix y cantik dan watak y cool menentang demon dgn pelbagai gaya lawan, pistol, dan senjata2 laen.

Dante's back yet again, but this time he isn't the only star.
Plg special, hero Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition kali ni bkn shj Dante...tapi juga kembarnye Vergil (kamu still leh pilih Dante spt sblm ni). Apa y spesial adalah ia adalah jalan cerita kehidupan nye y agak berlainan dari Dante(kehidupan die sendiri) dengan gaya n senjata y tersendiri. Apa y kurang nye adalah ianya hnya terhad kpd satu style berperang shj (Dark Slayer) y bertentangan dgn dante y ada 6 style. wlw ape2 pn ianya still berbaloi..sebab apa??sbb Vergil mmg hebat dari Dante..dpt hapuskan musuh sekejap aje berbanding ngan Dante y byk skil tp lambat mampus musuh.


Vergil will mess you up... and mess you up bad.

SElain tu ada tambahan dalam DMC3 SE dalam difficulty setting spt "Very Hard Mode." wlwbagaimanapn..sbnrnye DMC3 adalah lbh mudah drp y sblm nya.

Pe2 pn..sepanjang aku tgk adik ak main game ni...leh kata agak susah juga r..nasib baik pakai cheats..sbb tu menang..klw nk cheats..nnti r ak uploadkan nnti...tu pn klw ada y berHAJAT r..huhuh...

LAYANNNZZZZZZ>>>>>>ZAAASSSSS

oh ya..klw y nak beli dvd terus dari ak pn boleh aje kot...ak jual dgn harga rm5 kot??..coz dvd satu rm4 kt kolej aku ni..so plus chargetambahan rm1-rm2 boleh r kn???kira halal r kn?kn?kn?
(^_^)







http://www.mediafire.com/?tnn3egmnnko
http://www.mediafire.com/?zzjzxglznwz
http://www.mediafire.com/?zmodxydtrmj
http://www.mediafire.com/?t4f2myklyyt
http://www.mediafire.com/?zfj0m25mmqr
http://www.mediafire.com/?mxhnyenmoz0
http://www.mediafire.com/?0mznf5m2cky
http://www.mediafire.com/?vjytncz2zzm
http://www.mediafire.com/?n5dyjymjljj
http://www.mediafire.com/?nz32jeqyjyk
http://www.mediafire.com/?dgu0yninimm
http://www.mediafire.com/?mdqjozgtznh
http://www.mediafire.com/?wt3qjnxzjj2
http://www.mediafire.com/?qoie0onjyej
http://www.mediafire.com/?mlmdzzgqz5k
http://www.mediafire.com/?grdnjwjyego
http://www.mediafire.com/?jvnzkmd5zhm
http://www.mediafire.com/?2ymzykkbzgz
http://www.mediafire.com/?cnjuyzzmmnz
http://www.mediafire.com/?zzzmyknowzh
http://www.mediafire.com/?jazkinf2hmk
http://www.mediafire.com/?nigotugdmej
http://www.mediafire.com/?wrt2ymyz1hy
http://www.mediafire.com/?yyoyymzmnau
http://www.mediafire.com/?nzzlzmmjmdt
http://www.mediafire.com/?jwwejzudql4
http://www.mediafire.com/?3yoyzynh2ul
http://www.mediafire.com/?kzyomrzdt1m
http://www.mediafire.com/?jjz2wgyjjzd
http://www.mediafire.com/?i2njzom4rz1
http://www.mediafire.com/?cmgmbmzedim
http://www.mediafire.com/?zoj4nnndetm
http://www.mediafire.com/?nmdhmjokiw3
http://www.mediafire.com/?2jhyzmnnq5g
http://www.mediafire.com/?y1yzdqdntxm
http://www.mediafire.com/?ljznzxmmdjg
http://www.mediafire.com/?dynn0odz2yy
http://www.mediafire.com/?t4nlleij5c2
http://www.mediafire.com/?mzjczmmjjiw
http://www.mediafire.com/?jmmwime05mz
http://www.mediafire.com/?t1rjnatuihy

2 ulasan :

  1. hahaha... thx reviewnya...
    sebenernya ku cari cheat eh malah mampir ke blog dr malaysia... (ngerti sdikit sih)

    btw qu main dante special edition ini di ps2, 1 step lg lawan virgil (belum tamatin)

    klo punya versi PC nya minta yah hehehe di torent atau upload ke situs upload dr indonesia indowebster(gratis tp register dulu & gk di limit speed downloadnya)

    "hargetambahan rm1-rm2 boleh r kn???kira halal r kn?kn?kn?"

    gak lah pembajakan kok, pirate! walau 1 Rm pun ^^!
    please boleh minta yah....

    BalasPadam
  2. sori..de links already death...but if u wish for the cheat....i still have it...

    BalasPadam

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution