setting

PR0$aCKSBLoG$: Crack2 Laen SeLaen WiN7 LoaDer n MasTeR KEY_prosacks

Crack2 Laen SeLaen WiN7 LoaDer n MasTeR KEY_prosacks

Setelah bercerita tentang master key Windows 7, kali ni ambo nk bercerita tentang hackers laen lah y telah dilakukan oleh mamat2 hackers ni pada windows 7(sian...xhabis2 kena hack..tp di Malaysia still jual dgn harga mahal) kali ni hackers telah dapat cara baru utk crack selain daripada BIOS loader dan OEM BIOS mod, dimana ia dapat melepasi activation daripada Windows 7 system, iaitu dengan membuang(removing) dan disable kan (Windows Activation Technologies (WAT).)

Hack ni berfungsi utk “activate” Windows 7 dengan melepasi activation terus(xperlu product key). Sblm ni dalam Windows Vista, cubaan utk melepasi Windows Vista activation dgn menghentikan masa trial activation xberjaya n diatasi Microsoft dgn anti-crack update.
Dlm Windows 7 dan Windows Server 2008 R2, hackers dah dpt block access daripada Windows Activation Technologies, y terdiri daripada SPP (Software Protection Platform) dan SLC (Software Licensing Client), yang menguruskan dan menangani masalah perizinan dan pengaktifan pada sistem operasi dengan inti komponen atau fail yang diperlukan untuk operasi. Dengan menghalang, mencegah, memadam dan menghentikan akses kepada atau muat naik dan perizinan yang berkaitan pengaktifan sistem fail, SLUI akan gagal untuk memulakan, menyebabkan pengaktifan telah dielakkan dan Windows tidak perlu dihidupkan lagi, untuk selamanya dan kekal.


Sbg contoh, commands y biasanya digunakan utk menghalang access kepada Windows Activation Technologies (WAT) system files are:
takeown /F %WINDIR%\System32\sppcomapi.dll
icacls %WINDIR%\System32\sppcomapi.dll /deny *S-1-1-0:F

Dimaana sppcomapi.dll adalah main yang mengawal sebahagian besar fungsi SPP, jadi membuang DLL ini pengaktifan dan mematikan semua fungsi berkaitan perizinan, fungsi pengaktifan dilumpuhkan sepenuhnya, waktu pengaktifan (percuma evaluasi) tidak penting lagi, walaupun mungkin masih terus menghitung sampai ke 0 hari.
Kebiasaan 2 Windows 7 non-loader crack y fmous adalah RemoveWAT dan Chew-WGA. Kedua2 ni pada mulanya start dgn pendekatan berbeza, tp disebabkan cara crack y hampir lbh kurang sama, lobang2 kebocorannya sama2 dijumpai dan fix dong. Selain tuh, Win7X Genuine Updates (Win7XGU) juga ada terdengar(rasanya r)tp ianya still perlu pengguna utk melakkukan beberapa process n langkah laen lagi utkmendapatkan genuine status.
RemoveWAT

RemoveWAT, dideveloped oleh Hazar and nononsence ialah Windows 7 crack y buang completely Windows Activation Technologies daripada system supaya dapat membuang trial dlm Windows 7 menjadikannya genuine status. RemoveWAT supports 32-bit (x86) dan 64-bit (x64) dan sumer Windows 7 y ada dan juga support Windows Server 2008 R2.
Chew-WGA

Chew-WGA adalah sama Windows 7 crack y len iaitu didesigned utk test security resistance kebanyakan software protectionsy di built ke dalam Windows 6.1.x operating systems. Ia nye berfubgsi dgn mengubah beberapa components dalam software protection platform. Selain daripada menghalang access ke dalam sppcomapi.dll file, Chew-WGA juga patches kbykn file y berkait dgn SPP files.
Crack y berasaskan on pembuangan komponen activation y termasuk patching, mengubah kbykn system files spt ni biasanya mudah didetect oleh Microsoft, terutama sekali slps WGA di update utk Service Pack 1 (SP1) utk Windows 7 dan Windows Server 2008 R2. Oleh itu, biasanya cracks ni tdk digalakkan update utk selamat. Lbh selamat klw ianya digunakan utk memanjangkan masa pengaktifan utk mengelakkan avoid reinstallation.
So, utk betul2 selamat. Gunakanlah y ori(klw korang kaya lah)

ALL in ALL: Benda ni ak post susah2 sekadar informasi dan utk tambahilmu bersama je kot.ak ada sgt crack2 ni(win7 loader n removeWAT.perlu ka ak link kan???perlu ka???)utk ak sudah r kot....nk wat bussiness sikit2.isk3(^_^)

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution