setting

PR0$aCKSBLoG$: Compaq Presario CQ40 info

Compaq Presario CQ40 info


Yosh..salam...setelah lama menyepi...agaknya dh 3bln x update blog ni..terasa kebas lak tangan bila nk mula balik sambung taip blog...hmm..kalini..apa y Compaq Presario CQ40...sebab apa aku nk ceritakan benda ni...ha...sbb ak sendiri nak bgtau..hak3x..xdak r..sbg info n rujukan utk ak nnti...mana tau ada org nk mintak tolong format laptop@baiki laptop lagi ka...n utk korg2 gak r...
dan seperti mana y kite sumer tau(klw xtau wat2 tau dah r)..laptop ni antara y paling laris r kt malaysia teruatama nya di kalangan student..sbb apa??sbb...die leh kata agak murah n simple..dari segi capabilitinyapn...leh kata memuaskan r....tp adakah korg tau y model Presario CQ40 ni ada dekat 100 model....antaranya adalah...
»Compaq Presario CQ40-100 CTO Notebook PC

so....bagaimana nak tau model anda y sebenarnye??...just tgk di sblh bawah kiri belakang laptop anda...ha....tiap model ada kelebihan y berbeza2...tp kbykannya nampak hampir sama je...contohnye dari segi processor...grafix card r y plg ketaranya...
all in all..apa gunanya aku post benda2 mengarut ni???ha...sbb apa???ha..sbbnye..spt mn y ak tlh sebutkan di atas td(merujuk kepada perkara di atas)....utk reference..mcm mn???ha..just klik kat jenis laptop di tulisan(link) y berwarna diatas je..die akan terus link kan..link kan kepada apa???kepada software driver laptop tersebut....kenapa lak ak link kn kpd driver???spt mana y kita tau...laptop ni begitu byk model...n drivernye tntu r berbagai..lagipun...mmg agak susah sikit nk cari link driver laptop ni...sbb compaq bknnye berasal dari compaq semata2...ianya berasal dari HP gak..ha..tu y susahnk cari link nye...percayalah..coz aku prnah r cari link driver ni masa nk baiki laptop kawan dulu..berkuah ketiak...hahahaha..dah panjang dah aku menaip dan mngarut...

apa2 pn segala info y baik kite kongsi bersama n yang buruk tu(y ak duk ngarut2 tu) buang kedasar ekh..maklum r...ak ni bknnye betul sangat kepala otak ni..taip aje apa y ada dalam kepala..mana satu info mana satu hablur ntah kn??hak3x....pe2 pn..layannnn.....zaaassss...

its not easy to find the driver for Compaq Presario from its main webpage, so this is de link....hope dis onfo will be helpful(^_^)

if u just want2see de Compaq Presario CQ40 driver, just klik de type on notebok above(contain links)(",)

link:

Compaq Presario Notebook PCs


http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/prodTopCategory?lc=en&dlc=en&cc=us&product=212728&lang=en&dest_page=product

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution