setting

PR0$aCKSBLoG$: xwindows_dock_v5.6

xwindows_dock_v5.6



yosh..akhirnya...software y last kali utk di upload buat hari minggu ni...software dock...ni adalah software bg mereka y ingin mencantikkan deskop n malas menyerabutkan deskop dgn application2....software ni agak ok..tapi malangnye aku xdapat nk sesuaikannye dgn akunye laptop..mungkin byk lg y aku x explore tentang software ni..pe2 hal..klw korang nk..ambik je r..aku bagi..ikhlass ni..ak x mintak sesen pn..hahaha..k r...ni y last utk hari ni...leh sambung tido...skian..layan..zzzaaaaassssss....hahahahahahaha:p

links;
http://www.mediafire.com/download.php?wum2ngozwuh

2 ulasan :

  1. xphm la... software ni display dekstop dgn background auto ke...??
    from: twin_edaya

    BalasPadam
  2. hmm..x r...tu untuk dock je..kan benda ni mula fmous diperkenalkan sejak vista mula2 kluar hari tu..

    BalasPadam

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution