setting

PR0$aCKSBLoG$: Norton_Internet_Security_2009

Norton_Internet_Security_2009

Norton_Internet_Security_2009


yosh...ni adalah installer utk norton internet security..ni antara internet security y aku plg minat..tapi disebabkan agak susah nak mencaari hack die,,terpaksa r aku install y AVG internet security aje..AVG pn sekarang agak ok dah r..dalam top 10 jugak r sekarang(berdasarkan apa y aku tgk kat laman web TOPTENANTIVIRUS RIVIEWS)...klw iktkan aku mls nk uploadkan links ni..coz dis antivirus xdpat di hack 100%...tapi disebabkan malas dah nk simpan softwaer ni dalam laptop aku..aku selitkan r utk ak dimasa hadapan n utk korang..pesanan aku...klw korg install antivirus ni..pastikan turn off automatic update n update pakai virus definition sahaja..itu sahaja..pe2 hal..layammmzzzzz....

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution