setting

PR0$aCKSBLoG$: BeTuL Ka BoiKoT????

BeTuL Ka BoiKoT????

Ramai orang sibuk boikot barangan Israel, bila aku fikir-fikir balik........




Sekarang ni aku kerja kat ofis pakai computer ,
Bila tengah hampir hujung bulan atau masa orang rumah malas masak, aku makan ,

Nak shopping barang masa offer selalu kat ,

Bila nak kuat selalu minum MILO cap ,

Bini pakai mekap nak pakai yang ada cap ,,

Bila orang rumah bendera merah suruh beli


Barang baby banyak pakai yang ,


Sekarang anak2 tak pakai lampin..........kini pamper...
Bila balik rumah tengok anak dok depan TV tengok , yang belajar sekolah tengok

Aku marah suruh tukar pi tengok movie , untuk berita sensasi terkini

Sambil layan TV aku minum dan makan ,

Ahhhhhh.......cooooooo........ yang di guna



Teringat esok nak kerja terus pi kilat kasut pakai , pakai baju polo

Nak bagi wangi dalam rumah pakai , sebelum gi kerja.....nah...sembur keliling badan

Sambil tunggu customer di habis baca surat khabar tempatan baca

Balik rumah letih cari dalam peti ais ada,

Dan yang lebih penting nak cerita masalah ni kat hang pun aku nak kena pakai telefon yang bercap


FUhhhh...pening kepala..aku capai rokok berjenama ........


Apapun aku tetap BOYCOTT ISRAEL ..

isihangat

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution