setting

PR0$aCKSBLoG$: Internet.Download.Manager.v5.16.WinALL.Incl.Keygen.and.Patch

Internet.Download.Manager.v5.16.WinALL.Incl.Keygen.and.Patch






Internet.Download.Manager.v5.16.WinALL.Incl.Keygen.and.Patch

salam....ni info utk korang yang baru2 nak belajar download file...ni adalah salah satu software utk memodahkan process mendownload citer utk korang....di mana ianya dapat membantu anda mendownload 2-4x lebih cepat daripada biasa.....korang sedut r....dalam n dah di sediakan patch dan keygen sekali...cara2 nya..
  1. Bagi keygen:selepas install file tu..just run keygen.exe dan tekan generate.key akan keluar.copy n paste kan pada activation code dalam iDM(internet download manager).ok?
  2. Bagi patch:selepas install iDM.exe. just buka file patch.exe dan click je patch. die akan construct balik kamu nye iDM sampai x perlukan registration.
ok r..selamat mencuba(^.~)

links:
http://www.mediafire.com/download.php?mzygw3hi5zy

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Copyright © PR0$aCKSBLoG$ MiNH Solution